Tu ce alegi: imperfect sau preaperfect?

Tu ce alegi: imperfect sau preaperfect?

La începutul anului 2014, la Urlați, am stat de vorbă cu Roxana Farca, de la lumeamare.ro despre câte în lună și în stele. Interviul realizat de Roxana reflectă, în bună parte, povestea mea.

Am studiat construcțiile şi am continuat studiile cu un master  în Olanda, timp de 2 ani. Astfel, am avut ocazia să vizitez mai multe tări europene, inclusiv Elveția, ceea ce m-a ajutat să-mi dau seama cât de frumos e acasă, da, la noi în România! Nu în ultimul rând, mi-a dat ideea de a mă întoarce în țară pentru a dezvolta o afacere socială într-un domeniul nou: cicloturismul. Astfel, am dat “prea perfectul” de afară, pe imperfectul sau unicitatea plină de farmec a naturii și a satului românesc.

În 2011, am pus bazele Cycling Romania. În 2013, am inițiat Turul Dunării pe bicicletă, un proiect ce va continua și în 2014. În paralel, am  dezvoltat Art in Bucharest – tururi ghidate in atelierele artiştilor din Bucuresti -, proiect coordonat din 2013 de Daniela Staicu, o mare iubitoare de artă. Și da, după cum spune Roxana, sper să-i molipsesc pe cât mai mulți cu entuziasmul meu, cu puterea de a mă bucura de ceea ce este frumos în România şi cu dorinţa de a face ceva concret pentru a împinge lucrurile către o cale bună, normală, sănătoasă.

 

About author

Share this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>