Primele trasee de cicloturism din Dealu Mare inaugurate la Urlați

Primele trasee de cicloturism din Dealu Mare inaugurate la Urlați

Clubul Tinerilor Inovativi Urlați, alături de Asociația ROI și Cycling Romania, au inaugurat sâmbătă, 31 mai, la Urlați, primele două trasee de cicloturism marcate din zona viticolă Dealu Mare (Prahova), la doar 90km de Capitală.

La deschiderea oficială, care a avut loc la Muzeul Conacul Bellu din Urlați, au participat cei peste 20 de tineri voluntari care au contribuit la realizarea traseelor, precum și zeci de iubitori de biciclete și de natură care nu s-au speriat de vremea ploioasă și au sosit din București și din împrejurimi.

Pentru a satisface toate gusturile, de câteva luni, tinerii voluntari din zonă au investigat și au marcat două trasee variate de cicloturism, pe care participanții le-au parcurs în propriul ritm. Traseul din jurul Urlațiului, pe asfalt, are o lungime de 18 de km, iar cel din pădurea Vărbila, de 13 km.

Sunt foarte mândru de tinerii care au contribuit la acest eveniment! Creativi, harnici, cu spirit de inițiativă și dornici să arate vizitatorilor frumusețile Urlațiului. Datorită voluntarilor, am reușit să punem în valoare această zonă, care are potențialul turistic de a deveni Toscana României. Îi invităm pe iubitorii de natură să vină și să exploreze zona și să fie alături de noi. Cum ne puteți sprijini? Prin promovarea activității, prin sponsorizări pentru extinderea rețelei de trasee și prin voluntariat.

Presa a dat de veste despre eveniment: au apărul articole pe evenimentulzilei.ro – înainte și după eveniment. De asemenea, romaniapozitiva.ro, stiriong.ro, drumetiimontane.ro au preluat știrile despre eveniment. Fotografii de la eveniment – aici.

About author

Share this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *